Receptes Entrants, Totes les receptes / 07.04.2017

Encara no havia publicat cap recepta de pasta, així que us explicaré una pasta amb pesto rosso, també conegut com a pesto sicilià o alla trapanese. Tots coneixem el pesto genovès, que el fem basicament amb alfàbrega, pinyons, all, parmesà i oli d'oliva, però us volia ensenyar aquest altre, que al final resulta una salsa bastant semblant al nostre romesco i que realment és millor acceptada pels nens,...

Receptes Entrants, Totes les receptes / 24.03.2017

Estem en Quaresma i farem un clàssic que mai falla. No us perdeu detall d'aquesta recepta. És un plat equilibrat, nutritiu i al mateix temps molt saborós. Us deixo el podcast, per si voleu escoltar tots els consells que us explicavem en el programa d'ahir de El Cafè de La Garriga de Ràdio Silenci. Programa 23/03/2017 El Cafè de La Garriga Minut 27:20 Ingredients: Per coure els cigrons: 250 gr....

Receptes Segons, Totes les receptes / 24.02.2017

Ja tenim molt propera la 6ena Fira de la botifarra de La Garriga que aquest any es celebrarà entre els dies 3 i 5 de març i que és tot un aconteixement social i gastronòmic a la meva ciutat, en la que destaca com a producte estrella les magnífiques botifarres de tot tipus elaborades per autèntics mestres artesans. Per aquest motiu, en el programa d'ahir de...

Receptes Postres, Totes les receptes / 03.02.2017

Avui us vull presentar la meva versió de la New York Cheesecake. Un pastís conegut mundialment i amb milers de versions, encara que sempre es caracteritza per la base de galetes cruixents i per estar cuit al forn. Ja hem passat el mes de gener, en el que hauríem d'haver compensat els excessos del Nadal i ara anem per aquesta recepta dolça i perfecta pels mesos de...

Receptes Entrants, Totes les receptes / 18.01.2017

No se si us heu adonat, però estem en ple hivern i fa un fred glaciar. I per això és el moment perfecte per preparar aquesta recepta amb carxofes. Aquest producte de súper temporada, ric en calci, fòsfor i ferro i ple de vitamines A, C i B. Un aliat perfecte per lluitar contra el colesterol i els excessos que quasi tots hem fet aquestes...

Receptes Entrants, Receptes Segons, Totes les receptes / 02.12.2016

El proper dia 4 de desembre l'Ajuntament de La Garriga celebra la II Festa de la Mongeta del Ganxet i també el I Concurs de cuina d'aquest magnífic producte, en el que tinc l'honor de participar com a membre del jurat. Aprofitant aquest aconteixement, us deixo aquesta recepta del meu programa número 5 de El Cafè de La Garriga de Ràdio Silenci. Programa El Café de la...

Notícies, Tallers / 29.11.2016

Ja tenim data pel proper taller de cuina! Serà el 12 de desembre a les 17:30 a l'Espai Theke de Granollers i de la mà de Clariana. Per aquest taller us hem preparat aperitius i receptes especialment pensades per les festes de Nadal que ja tenim tant properes. Són plasts senzills però sorprenents, per què no tinguis que complicar-te la vida a la cuina i puguis gaudir de...

Receptes Aperitius, Receptes Segons, Totes les receptes / 18.11.2016

Aquí us deixo una de les meves receptes més antigues. Porto molts anys preparant aquestes brotxetes de pollastre. De fet, són un dels aperitius que quasi mai fallen en els nostres esdeveniments i càtering. I es que, encara que us semblin molt especiades, són totalment addictives per a tots, però en especial per als nens. Teniu el pas a pas en el podcast del programa El...

Receptes Entrants, Totes les receptes / 18.11.2016

Novembre és el mes del fonoll. Amb aqeust bulb amb notes anissades i dolces, nutirtiu i de molt fàcil digestió, bastant desconegut, però tant de temporada, prepararem una fantàstica crema, a la que afegirem uns tocs molt thai. Si voleu escoltar el pas a pas us deixo el link del podcast del progrma El Cafè de La Garriga de Ràdio Silenci. Programa El Cafè de La Garriga...