Blog - Àngels Càtering | Cuina amb personalitat
Notícies / 26.10.2016

Xef personal Un dels serveis més de moda i exclusius, és el de xef a casa, o també anomenat xef personal. Per si encara no has sentit a parlar d'aqeusta nova experiència, t'expliquem de que es tracta. Un xef, en aquest cas jo mateixa, em desplaço a casa teva i creem conjuntament un menú gastronòmic, que posteriorment elaborarem i servirem per delit dels teus convidats.   Es tracta d'una...

Receptes Postres, Totes les receptes / 21.10.2016

Aquesta ha estat la segona recepta del programa de ràdio El Cafè de La Garriga. Programa El Cafè de La Garriga 20/10/2016 Minut 44:00 Els panellets de pinyons. Unes dolces tradicionals que no falten a les nostres taules per a la celebració de la castanyada. Amb aquesta base de massapà, també pots elaborar altres tipus diferents de panellets. De coco, xocolata, café, vainilla, llimona, codony i tantes opcions com...

Receptes Entrants, Totes les receptes / 21.10.2016

Aquí us deixo la recepta de la crema de carbassa que vaig explicar pas a pas en el segon programa de la temporada de El Cafè de La Garriga de Ràdio Silenci. Programa El Cafè de La Garriga 20/10/2016 Minut 37:13 Perfecta per la tardor o pel sopar de la castanyada o el Halloween. Especiada, fresca, cítrica, picant i molt equilibrada. La podeu acompanyar amb uns crostons de pa amb...

Notícies, Receptes Entrants, Totes les receptes / 07.10.2016

Estrena temporada Ahir estrenavem temporada en el programa El Cafè de La Garriga de Ràdio Silenci. Fa uns dies, es va posar en contacte amb mi la locutora Andrea Ramos i em va oferir l'oportunitat de poder compartir amb tots vosaltres una secció cada 15 díes en el seu programa de ràdio. La secció s'anomena Cuina amb Personalitat amb Àngels Caparrós i parlarem sobre receptes i productes...

Notícies / 27.09.2016

En el sector dels esdeveniments s'està produint un clar canvi de tendències. Avui en dia es busca l'encant de l'espai i la decoració, la sorpresa dels comensals, un alt nivell gastronòmic, però sobretot la personalització de cada celebració. En aquest sentit, són tendència els esdeveniments informals amb decoració vintage, bufets temàtics i show cooking. Des d'Àngels - Cuina amb Personalitat, ens posem a la vostra disposició per...

Receptes Entrants, Totes les receptes / 20.06.2016

Aquí us deixo la meva recepta del salmorejo de síndria. Súper refrescant i nutritiu, però sobretot increïblement bó! Ingredients: Pel salmorejo: 500 gr. de síndria 500 gr. de tomàquet pera 200 gr. de pa sec 1 all 100 ml. d’oli d’oliva verge Vinagre de xerès sal Per l’oli d’alfàbrega: 30 gr. d’alfàbrega 50 ml. d’oli d’oliva verge A més: Pernil ibèric Preparació: Tallem la síndria a daus. Reservem una part per la decoració i en fem daus petits. Netegem i tallem els tomàquets...

Receptes Postres, Totes les receptes / 22.03.2016

Estem de Setmana Santa! Us deixo la meva recepta per uns BUNYOLS DE VENT. Fàcils i molt bons! Ideals per a l'época de Quaresma i perfectes per donar-nos un capritx en qualsevol moment del día. I si tens convidats sorpresa, és una recepta molt ràpida i econòmica, que et pot solucionar les postres, una sobretaula o un berenar en un moment. Ingredients: 125 ml. d'aigua 125 ml. de llet sencera 110...

Notícies / 27.02.2016

Concurs BBVACXgastro Com alguns de vosaltres ja sabeu, el passat 15 de febrer, vaig ser guanyadora del Concurs BBVACXgastro, en el que el xef Joan Roca del Celler de Can Roca, va escollir el meu plat d'anxoves amb ceba de Figueres en vinagre, tomàquet sec dolç, pinyons i alfàbrega, com el millor d'entre tots els finalistes. Blog CatalunyaCaixa Com us podeu imaginar, estic molt emocionada per aquest...

Receptes Aperitius, Receptes Segons, Totes les receptes / 02.02.2016

La recepta promesa a les nostres xarxes socials! Sardines en escabetx. Un plat senzill, ràpid, econòmic i molt versàtil. No és pot demanar més! Els ingredients: 1 dotzena de sardines 100 ml. d'oli d'oliva verge extra 3 grans d'all sense pelar 1 ceba tendra tallada en grills 1 pastenaga a rodanxes 50 ml. de vinagre (jo utilitzo un vinagre de sidra) 100 ml. d'aigua mineral Farina per arrebossar les sardines Sal, 15 grans de pebre negra,...