18 nov. Brotxetes de pollastre amb marinat thai
Aquí us deixo una de les meves receptes més antigues. Porto molts anys preparant aquestes brotxetes de pollastre. De fet, són un dels aperitius que quasi mai fallen en els nostres esdeveniments i càtering. I es que, encara que us semblin molt especiades, són totalment addictives per a tots, però en especial per als nens.
Teniu el pas a pas en el podcast del programa El Cafè de La Garriga de Ràdio Silenci, tot i que us dic que és una recepta molt fàcil.
Programa El Cafè de La Garriga 17/11/2016 Minut 44:45
Si us animeu a preparar aquesta recepta, descobrireu una nova textura del pit de pollatre que queda molt suau, tendre i melós.
I …. estigueu atents!!! No perdeu de vista als nens o no en provareu ni una!
Ingredients:
(Per a 4 persones)
2-3 pits de pollastre
50 ml. d’oli d’oliva
1 c.s. de mel
1 c.s. de salsa de soja
El suc de ½ llimona
1 c.c. de cumí en pols
1 c.p. de gingebre en pols
1 c.p. de curri en pols
1 c.c. de pebre blanca
sal
Brotxetes de fusta
Preparació:
Tallem els pits de pollastre a daus petits.
Els posem en un bol.
Afegim la resta d’ingredients i barregem.
Deixem marinar a la nevera entre 12 i 24 hores.
Anem enfilant els daus de pollastre en les brotxetes.
Coem a la planxa o a la brasa.
Emplatat:
Podem servir les brotxetes tal qual o acompanyar-les amb una salsa de crema fresca aromatitzada amb ratlladura de llimona i cibulet picat ben fi o amb una salsa Satay.