Sense categoria / 16.11.2016

El Nadal ja s'acosta i com cada any, des d'Àngels - Cuina amb Personalitat us volem oferir els nostres menús pensats especialment per aquestes dates. Tenim tres propostes diferents. Una més tradicional pels dies de Nadal i Sant Esteve, un altre més sofisticada per la nit de Cap d'Any o qualsevol altre data que volgueu celebrar en familia, com Any Nou o Reis i acabem amb...

Sense categoria / 04.11.2016

Aquí us deixo aquesta senzilla i ràpida recepta per uns trufes de xoxolata. Si no us voleu perdre el pas a pas, podeu escoltar el podcast del programa de El Cafè de La Garriga de Ràdio Silenci. Programa El Cafè de La Garriga 03/11/2016 Minut 44:30 Aptes pels amants de la xocolata. Profones, aromàtiques i potents! Perfectes per servir com a petit four i per acompanyar un bon...

Receptes Segons / 04.11.2016

Estem en temporada de bolets i encara que he de dir que aquest any no està sent gaire esplèndida, en aquest post us proposo una recepta que ve molt de gust els mesos de tardor i que podrem preparar, tot i que no disposem dels magnífics ceps frescos. Es tracta d'un increïble risotto, que vaig explicar pas a pas en el tercer programa de la temporada...

Sense categoria / 26.10.2016

Xef personal Un dels serveis més de moda i exclusius, és el de xef a casa, o també anomenat xef personal. Per si encara no has sentit a parlar d'aqeusta nova experiència, t'expliquem de que es tracta. Un xef, en aquest cas jo mateixa, em desplaço a casa teva i creem conjuntament un menú gastronòmic, que posteriorment elaborarem i servirem per delit dels teus convidats.   Es tracta d'una...

Receptes Postres, Receptes Postres / 21.10.2016

Aquesta ha estat la segona recepta del programa de ràdio El Cafè de La Garriga. Programa El Cafè de La Garriga 20/10/2016 Minut 44:00 Els panellets de pinyons. Unes dolces tradicionals que no falten a les nostres taules per a la celebració de la castanyada. Amb aquesta base de massapà, també pots elaborar altres tipus diferents de panellets. De coco, xocolata, café, vainilla, llimona, codony i tantes opcions com...

Sense categoria / 21.10.2016

Aquí us deixo la recepta de la crema de carbassa que vaig explicar pas a pas en el segon programa de la temporada de El Cafè de La Garriga de Ràdio Silenci. Programa El Cafè de La Garriga 20/10/2016 Minut 37:13 Perfecta per la tardor o pel sopar de la castanyada o el Halloween. Especiada, fresca, cítrica, picant i molt equilibrada. La podeu acompanyar amb uns crostons de pa amb...

Receptes Entrants, Receptes Entrants, Receptes Entrants, Receptes Entrants / 07.10.2016

Estrena temporada Ahir estrenavem temporada en el programa El Cafè de La Garriga de Ràdio Silenci. Fa uns dies, es va posar en contacte amb mi la locutora Andrea Ramos i em va oferir l'oportunitat de poder compartir amb tots vosaltres una secció cada 15 díes en el seu programa de ràdio. La secció s'anomena Cuina amb Personalitat amb Àngels Caparrós i parlarem sobre receptes i productes...

Sense categoria / 27.09.2016

En el sector dels esdeveniments s'està produint un clar canvi de tendències. Avui en dia es busca l'encant de l'espai i la decoració, la sorpresa dels comensals, un alt nivell gastronòmic, però sobretot la personalització de cada celebració. En aquest sentit, són tendència els esdeveniments informals amb decoració vintage, bufets temàtics i show cooking. Des d'Àngels - Cuina amb Personalitat, ens posem a la vostra disposició per...

Totes les receptes, Totes les receptes, Totes les receptes, Totes les receptes, Totes les receptes, Totes les receptes / 20.06.2016

Aquí us deixo la meva recepta del salmorejo de síndria. Súper refrescant i nutritiu, però sobretot increïblement bó! Ingredients: Pel salmorejo: 500 gr. de síndria 500 gr. de tomàquet pera 200 gr. de pa sec 1 all 100 ml. d’oli d’oliva verge Vinagre de xerès sal Per l’oli d’alfàbrega: 30 gr. d’alfàbrega 50 ml. d’oli d’oliva verge A més: Pernil ibèric Preparació: Tallem la síndria a daus. Reservem una part per la decoració i en fem daus petits. Netegem i tallem els tomàquets...