Receptes Postres / 22.03.2016

Estem de Setmana Santa! Us deixo la meva recepta per uns BUNYOLS DE VENT. Fàcils i molt bons! Ideals per a l'época de Quaresma i perfectes per donar-nos un capritx en qualsevol moment del día. I si tens convidats sorpresa, és una recepta molt ràpida i econòmica, que et pot solucionar les postres, una sobretaula o un berenar en un moment. Ingredients: 125 ml. d'aigua 125 ml. de llet sencera 110...

Notícies, Notícies / 27.02.2016

Concurs BBVACXgastro Com alguns de vosaltres ja sabeu, el passat 15 de febrer, vaig ser guanyadora del Concurs BBVACXgastro, en el que el xef Joan Roca del Celler de Can Roca, va escollir el meu plat d'anxoves amb ceba de Figueres en vinagre, tomàquet sec dolç, pinyons i alfàbrega, com el millor d'entre tots els finalistes. Blog CatalunyaCaixa Com us podeu imaginar, estic molt emocionada per aquest...

Receptes Aperitius, Receptes Segons, Totes les receptes, Totes les receptes / 02.02.2016

La recepta promesa a les nostres xarxes socials! Sardines en escabetx. Un plat senzill, ràpid, econòmic i molt versàtil. No és pot demanar més! Els ingredients: 1 dotzena de sardines 100 ml. d'oli d'oliva verge extra 3 grans d'all sense pelar 1 ceba tendra tallada en grills 1 pastenaga a rodanxes 50 ml. de vinagre (jo utilitzo un vinagre de sidra) 100 ml. d'aigua mineral Farina per arrebossar les sardines Sal, 15 grans de pebre negra,...

Sense categoria / 11.01.2016

Qui sóc Sóc la M.Àngels Caparrós, xef executiva i gerent d’Àngels –Cuina amb Personalitat. La meva gran passió sempre ha estat la cuina. De petita passava llargues observant com cuinaven la meva avia Àngels i la meva mare Palmira. Van ser unes grans mestres. Encara recordo el so i l’aroma de les seves cuines com si fos ara mateix. Ja fa alguns anys que vaig decidir fer...