Blog - Àngels | Cuina amb personalitat
Notícies, Novetats / 17.11.2017

Un any més, ja tenim disponibles els nostres menús per les Festes de Nadal. Dues propostes gastronòmiques diferenciades per endur a casa vostra i degustar els dies de Nadal i Cap d’any. Aquests menús combinen opcions més clàssiques amb d’altres més sorprenents i atrevides, per a complaure a tots els paladars. Si voleu també els podeu consultar a www.angelscatering.cat/nadal-2017 Reserves fins el 15 de desembre pel menú de Nadal i...

Notícies, Receptes Postres / 16.11.2017

Hola de nou amics, Aquí us deixem la segona recepta del programa d'ahir 15/11 d'Àixò no és Älmhult. Un triflé de castanyes amb cafè que a més de fàcil i de temporada, resultaran unes postres excel·lents per a qualsevol menú de Nadal, ja que utilitzarem els fantàstics marrón glacé que la veritat es que fan molta festa. Preneu nota dels ingredients i si us ve de gust escolteu el podcast...

Notícies, Receptes Aperitius, Receptes Entrants / 16.11.2017

Hola a tots, Feia temps que no publicava al blog i es que he estat una mica enfeinada, però com ja sabeu, hem començat la nova tempodara de ràdio a Ràdio Silenci amb el programa Això no és Älmhult i es el moment que ens retrobem tots per aquí. I en el programa d'ahir vàrem explicar 2 receptes amb productes molt de temporada i que també podeu...

Notícies / 05.10.2017

El sector dels esdeveniments està fent un canvi en els darrers anys. Les celebracions tradicionals i encorsetades, estan deixant pas a diferents posibilitats, que fa que les celebracions siguin cada dia més personalitzades i en conseqüència més especials. Una d'aquestes opcions i que està més de moda, es la celebració d'un esdeveniment tipus còctel. Es tracta de personalitzar l'espai  amb decoració i mobiliari a gust del client i...

Notícies / 06.09.2017

Un castell increïble, un paratge incomparable i unes vistes impressionants, van ser el marc a on vàrem celebrar un esdeveniment de somni pels més de 190 convidats que van assistir a la celebració. Diuen que l'espai on celebrar un esdeveniment és important, i realment aquest va superar totes les nostres espectatives. Un castell privat, uns grans i magnífics jardins i unes vistes d'infart, van ser el...

Notícies / 01.08.2017

T'imagines un casament en un espai únic i acollidor, en plena natura i rodejat de bosc? Doncs així va ser el casament de S & L a la Masia Can Canal. Una masia rural del segle XVI ubicada en un entorn inmillorable al bellmig del parc natural del Montnegre. La cerimònia d'estil country, es va ubicar en un paratge idíl·lic de la mateixa masia, en que tots els...

Receptes Aperitius, Receptes Entrants, Totes les receptes / 09.06.2017

Perquè estem quasi a l'estiu, perquè ens l'heu demanat a les nostres xarxes socials i perquè ens encanta aquesta recepta, avui us portem un ceviche de llagostins amb cítrics. Una recepta típica peruana a la que nosaltres li posem un toc meditarrani, afegint una mica de suc de taronja al seu marinat. És fresca, intensa, fàcil i segur que no us deixarà indiferents. Podeu escoltar el podcast...

Receptes Entrants, Totes les receptes / 26.05.2017

Estem en plena temporada de cireres i tot i que la collita d'enguany no ha estat de les millors, no podem desaprofitar aquest moment per fer aquest gazpatxo de cireres, que us garanteixo que sorprendrà i serà un èxit a la vostra taula. El dos precursors d'aquest plat han estat els grans cuiners Dani García i Martín Berasategui. Jo us explicaré la meva versió, en la...

Receptes Aperitius, Receptes Entrants, Receptes Segons, Totes les receptes / 05.05.2017

Sembla que s'acosta el bon temps i de seguida ens començaran a venir molt de gust plats freds. Avui us ensenyo la meva recepta del tartar de salmó. Un dels plats més de moda del moment. Com ja sabeu, amb l'arribada de la cuina japonesa, peruana i nikkei, les cartes dels restaurants s'han omplert de cop i volta de plats el·laborats amb peix cru. Us...