Blog - Àngels Càtering | Cuina amb personalitat
Receptes Postres, Totes les receptes / 03.02.2017

Avui us vull presentar la meva versió de la New York Cheesecake. Un pastís conegut mundialment i amb milers de versions, encara que sempre es caracteritza per la base de galetes cruixents i per estar cuit al forn. Ja hem passat el mes de gener, en el que hauríem d'haver compensat els excessos del Nadal i ara anem per aquesta recepta dolça i perfecta pels mesos de...

Receptes Entrants, Totes les receptes / 18.01.2017

No se si us heu adonat, però estem en ple hivern i fa un fred glaciar. I per això és el moment perfecte per preparar aquesta recepta amb carxofes. Aquest producte de súper temporada, ric en calci, fòsfor i ferro i ple de vitamines A, C i B. Un aliat perfecte per lluitar contra el colesterol i els excessos que quasi tots hem fet aquestes...

Receptes Entrants, Receptes Segons, Totes les receptes / 02.12.2016

El proper dia 4 de desembre l'Ajuntament de La Garriga celebra la II Festa de la Mongeta del Ganxet i també el I Concurs de cuina d'aquest magnífic producte, en el que tinc l'honor de participar com a membre del jurat. Aprofitant aquest aconteixement, us deixo aquesta recepta del meu programa número 5 de El Cafè de La Garriga de Ràdio Silenci. Programa El Café de la...

Notícies, Tallers / 29.11.2016

Ja tenim data pel proper taller de cuina! Serà el 12 de desembre a les 17:30 a l'Espai Theke de Granollers i de la mà de Clariana. Per aquest taller us hem preparat aperitius i receptes especialment pensades per les festes de Nadal que ja tenim tant properes. Són plasts senzills però sorprenents, per què no tinguis que complicar-te la vida a la cuina i puguis gaudir de...

Receptes Aperitius, Receptes Segons, Totes les receptes / 18.11.2016

Aquí us deixo una de les meves receptes més antigues. Porto molts anys preparant aquestes brotxetes de pollastre. De fet, són un dels aperitius que quasi mai fallen en els nostres esdeveniments i càtering. I es que, encara que us semblin molt especiades, són totalment addictives per a tots, però en especial per als nens. Teniu el pas a pas en el podcast del programa El...

Receptes Entrants, Totes les receptes / 18.11.2016

Novembre és el mes del fonoll. Amb aqeust bulb amb notes anissades i dolces, nutirtiu i de molt fàcil digestió, bastant desconegut, però tant de temporada, prepararem una fantàstica crema, a la que afegirem uns tocs molt thai. Si voleu escoltar el pas a pas us deixo el link del podcast del progrma El Cafè de La Garriga de Ràdio Silenci. Programa El Cafè de La Garriga...

Notícies / 16.11.2016

El Nadal ja s'acosta i com cada any, des d'Àngels - Cuina amb Personalitat us volem oferir els nostres menús pensats especialment per aquestes dates. Tenim tres propostes diferents. Una més tradicional pels dies de Nadal i Sant Esteve, un altre més sofisticada per la nit de Cap d'Any o qualsevol altre data que volgueu celebrar en familia, com Any Nou o Reis i acabem amb...

Receptes Postres, Totes les receptes / 04.11.2016

Aquí us deixo aquesta senzilla i ràpida recepta per uns trufes de xoxolata. Si no us voleu perdre el pas a pas, podeu escoltar el podcast del programa de El Cafè de La Garriga de Ràdio Silenci. Programa El Cafè de La Garriga 03/11/2016 Minut 44:30 Aptes pels amants de la xocolata. Profones, aromàtiques i potents! Perfectes per servir com a petit four i per acompanyar un bon...