La Garriga

Àngels Càtering

Equip

 

Una gastronomia de nivell també ha d’anar acompanyada d’una bona posada en escena i d’un servei immillorable així que per aconseguir-ho hem format un equip que cobreix totes les necessitats derivades d’un servei de càtering; que s’implica i treballa per donar resposta a tot allò que necessiteu, perquè sabem que els petits detalls són els que marquen la diferència.
Tenim un únic objectiu: fer que el vostre esdeveniment resulti un èxit.

 

Cuina

 

 

L’equip de cuina està encapçalat per la nostra xef executiva Mª Àngels Caparrós, formada a l’Escola d’Hosteleria Hofmann de Barcelona de la mà de la gran Mey Hofmann i amb una llarga trajectòria al sector dels esdeveniments i la gastronomia.
La seva cuina, que ha estat guardonada pels germans Roca, és personal i sincera, de tradició mediterrània, amb un gran respecte pel producte i el territori, però també aportant tècniques i ingredients d’altres cultures culinàries.

 

Valors

 

La cuina, que vol transmetre la nostra personalitat i provocar emocions. Per aconseguir-ho no necessitem cap fórmula màgica, tant sols creativitat, tècnica, ingredients de màxima qualitat i una cuidada elaboració.
La personalització amb la que enfoquem cada esdeveniment. Perquè cada moment és únic i especial i el nostre objectiu és donar forma a tot allò que heu imaginat.
L’esforç i el compromís d’un equip implicat en donar el màxim en cada esdeveniment i treballar per garantir el millor dels resultats.
La passió per la gastronomia i per allò que fem perquè, per sobre de tot, estimem la nostra feina.

La Garriga

Àngels Càtering

Equip
Una gastronomia de nivell també ha d’anar acompanyada d’una bona posada en escena i d’un servei immillorable així que per aconseguir-ho hem format un equip que cobreix totes les necessitats derivades d’un servei de càtering; que s’implica i treballa per donar resposta a tot allò que necessiteu, perquè sabem que els petits detalls són els que marquen la diferència.
Tenim un únic objectiu: fer que el vostre esdeveniment resulti un èxit.
Cuina
L’equip de cuina està encapçalat per la nostra xef executiva Mª Àngels Caparrós, formada a l’Escola d’Hosteleria Hofmann de Barcelona de la mà de la gran Mey Hofmann i amb una llarga trajectòria al sector dels esdeveniments i la gastronomia.
La seva cuina, que ha estat guardonada pels germans Roca, és personal i sincera, de tradició mediterrània, amb un gran respecte pel producte i el territori, però també aportant tècniques i ingredients d’altres cultures culinàries.
Valors
La cuina, que vol transmetre la nostra personalitat i provocar emocions. Per aconseguir-ho no necessitem cap fórmula màgica, tant sols creativitat, tècnica, ingredients de màxima qualitat i una cuidada elaboració.
La personalització amb la que enfoquem cada esdeveniment. Perquè cada moment és únic i especial i el nostre objectiu és donar forma a tot allò que heu imaginat.
L’esforç i el compromís d’un equip implicat en donar el màxim en cada esdeveniment i treballar per garantir el millor dels resultats.
La passió per la gastronomia i per allò que fem perquè, per sobre de tot, estimem la nostra feina.

La Garriga

Àngels Càtering

Equip
Una gastronomia de nivell també ha d’anar acompanyada d’una bona posada en escena i d’un servei immillorable així que per aconseguir-ho hem format un equip que cobreix totes les necessitats derivades d’un servei de càtering; que s’implica i treballa per donar resposta a tot allò que necessiteu, perquè sabem que els petits detalls són els que marquen la diferència.
Tenim un únic objectiu: fer que el vostre esdeveniment resulti un èxit.
Cuina
L’equip de cuina està encapçalat per la nostra xef executiva Mª Àngels Caparrós, formada a l’Escola d’Hosteleria Hofmann de Barcelona de la mà de la gran Mey Hofmann i amb una llarga trajectòria al sector dels esdeveniments i la gastronomia.
La seva cuina, que ha estat guardonada pels germans Roca, és personal i sincera, de tradició mediterrània, amb un gran respecte pel producte i el territori, però també aportant tècniques i ingredients d’altres cultures culinàries.
Valors
La cuina, que vol transmetre la nostra personalitat i provocar emocions. Per aconseguir-ho no necessitem cap fórmula màgica, tant sols creativitat, tècnica, ingredients de màxima qualitat i una cuidada elaboració.
La personalització amb la que enfoquem cada esdeveniment. Perquè cada moment és únic i especial i el nostre objectiu és donar forma a tot allò que heu imaginat.
L’esforç i el compromís d’un equip implicat en donar el màxim en cada esdeveniment i treballar per garantir el millor dels resultats.
La passió per la gastronomia i per allò que fem perquè, per sobre de tot, estimem la nostra feina.

“La cuina d’autor és posar la teva personalitat en allò que fas i aquest sentiment la converteix en quelcom diferent”

Ferran Adrià

“La cuina d’autor és posar la teva personalitat en allò que fas i aquest sentiment la converteix en quelcom diferent”

Ferran Adrià