Equip
Una gastronomia de nivell també ha d’anar acompanyada d’una bona posada en escena i d’un servei immillorable així que per aconseguir-ho hem format un equip que cobreix totes les necessitats derivades d’un servei de càtering; que s’implica i treballa per donar resposta a tot allò que necessiteu, perquè sabem que els petits detalls són els que marquen la diferència.
Tenim un únic objectiu: fer que el vostre esdeveniment resulti un èxit.
Cuina
L’equip de cuina està encapçalat per la nostra xef executiva Mª Àngels Caparrós, formada a l’Escola d’Hosteleria Hofmann de Barcelona de la mà de la gran Mey Hofmann i amb una llarga trajectòria al sector dels esdeveniments i la gastronomia.
La seva cuina, que ha estat guardonada pels germans Roca, és personal i sincera, de tradició mediterrània, amb un gran respecte pel producte i el territori, però també aportant tècniques i ingredients d’altres cultures culinàries.
Valors
La cuina, que vol transmetre la nostra personalitat i provocar emocions. Per aconseguir-ho no necessitem cap fórmula màgica, tant sols creativitat, tècnica, ingredients de màxima qualitat i una cuidada elaboració.
La personalització amb la que enfoquem cada esdeveniment. Perquè cada moment és únic i especial i el nostre objectiu és donar forma a tot allò que heu imaginat.
L’esforç i el compromís d’un equip implicat en donar el màxim en cada esdeveniment i treballar per garantir el millor dels resultats.
La passió per la gastronomia i per allò que fem perquè, per sobre de tot, estimem la nostra feina.