Esdeveniment còctel. El format més de moda

El sector dels esdeveniments està fent un canvi en els darrers anys. Les celebracions tradicionals i encorsetades, estan deixant pas a diferents posibilitats, que fa que les celebracions siguin cada dia més personalitzades i en conseqüència més especials.

Una d’aquestes opcions i que està més de moda, es la celebració d’un esdeveniment tipus còctel.


Es tracta de personalitzar l’espai  amb decoració i mobiliari a gust del client i amb taules i cadires de seient lliure, perquè cada convidat segui allà on vulgui.

El servei de gastronomia destaca pels bufets, parades o show cookings, que recolzen el servei de còctel en forma d’aperitius diversos, que els nostres cambrers van passant entre els convidats.

Aquesta opció dona la llibertat als comensals de seure i relacionar-se amb qui vulguin, així com als anfitrions o als nuvis de poder compartir una estona amb tots els seus convidats.

La gran i diversa oferta gastronòmica, també els dona l’oportunitat de menjar allò que més els agradi i decidir quina quantitat volen menjar de cada una de les opcions que els oferim.

Així doncs, no deixeu de consultar les nostres opcions personalitzades pel vostre esdeveniment tipus còctel. Estem segurs que us encantarà i que els vostres convidats mai l’oblidaran.

Fotografies: Chaparro Creative
Mobiliari: Alquiler Hosteleria
Il·luminació: Ilsotec Events