Casament a una Masia Rural amb encant

T’imagines un casament en un espai únic i acollidor, en plena natura i rodejat de bosc? Doncs així va ser el casament de S & L a la Masia Can Canal. Una masia rural del segle XVI ubicada en un entorn inmillorable al bellmig del parc natural del Montnegre.

La cerimònia d’estil country, es va ubicar en un paratge idíl·lic de la mateixa masia, en que tots els convidats estaven rodejats d’arbres i de natura.

Com que el temps amenaçava pluja, la zona del còctel es va protegir amb una fantàstica carpa tipus jaima, il·luminada amb tires de bombetes, que tot i que finalment no va caldre, va quedar fantàstica i va protegir als convidats de la rosada tota la vetllada. A sota de la carpa vam muntar un conjunt de taules rodones per acollir als nostres convidats, que es van decorar amb centres fets a base de paniculata i eucaliptus. Tot molt acord amb l’espai que ens envoltava.

Per aquesta ocasió, els nostres nuvis van triar un dels serveis més de moda del moment. Un banquet tipus còctel en el que vàrem servir gran varietat dels nostres aperitius, reforçats per bufets temàtics com el de pernil tallat a mà, el de formatges o un showcooking barbacoa que va ser un èxit total entre els convidats. Per postres, el pastís preferit del nuvi, unes bandes de pasta de full, crema i fruita variada.

Tot seguit va continuar la festa amb la nostra barra lliure fins altes hores de la matinada!

Moltes felicitats a S & L !!! Va ser un casament màgic i amb molt d’encant!!!

Espai: Masia Can Canal
Fotografia: Emma Wild Light i Àngels – Cuina amb Personalitat
Carpes i il·luminació: Veleo
Lloguer mobiliari: Alquiler Hostelería