Un esdeveniment de somni

Un castell increïble, un paratge incomparable i unes vistes impressionants, van ser el marc a on vàrem celebrar un esdeveniment de somni pels més de 190 convidats que van assistir a la celebració.

Diuen que l’espai on celebrar un esdeveniment és important, i realment aquest va superar totes les nostres espectatives. Un castell privat, uns grans i magnífics jardins i unes vistes d’infart, van ser el preludi d’una celebració màgica. El mobiliari, la decoració i la gastronomia van fer la resta, perquè tots els convidats gaudissin d’una nit plena de glamour i elegància.

Vàrem començar amb un còctel a peu dret, en el que es van degustar varis dels nostres aperitius i els convidats van gaudir d’una posta de sol incomparable.

La nit va continuar al jardí, a on vàrem donar el servei de banquet del sopar, i en el que per aquesta ocasió vàrem instal·lar una carpa i taules rodones decorades amb estovalles neutres, convinades amb d’altres d’estampat floral. La cristalleria vintage amb alguna peça en color verd, la vaixella d’estil clàssic, la decoració floral i els increïbles canelobres de centre de taula, van fer la resta per aconseguir una sala amb molta elegància i estil.

Tots els convidats, molts d’ells internacionals i d’una mitjana d’edat de 30 anys, vàren gaudir d’un sopar a l’aire lliure amb un menú escollit especialment per ells, actual i fresc, que es va elaborar in situ pel nostre equip de cuina.

La vetllada va continuar amb una actuació flamenca i el ball fins a altes hores de la matinada, amenitzat per la nostra barra lliure i uns DJ’s amb molta, molta marxa.

No podem deixar de donar les gràcies al magnifíc equip que sempre ens acompanya i sense el que no faríem posible esdeveniments com aquest.

Com us deiem, un esdeveniment de somni que ens posa la pell de gallina cada cop que el recordem.
Fotografia: Chaparro Creative
Lloguer mobiliari i material: Alquiler Hostelería