16 nov. Mousse de foie amb Mango
Hola a tots,
Feia temps que no publicava al blog i es que he estat una mica enfeinada, però com ja sabeu, hem començat la nova tempodara de ràdio a Ràdio Silenci amb el programa Això no és Älmhult i es el moment que ens retrobem tots per aquí.
I en el programa d’ahir vàrem explicar 2 receptes amb productes molt de temporada i que també podeu fer servir per complementar en algún dels vostres menús de Nadal.
Aquí us deixem la primera. Una mousse de foie amb un coulis de mango. El mango el tenim ara mateix en plena temporada, així que tot i que podríem fer el coulis amb qualsevol altre fruita, aprofitarem aquests mangos tant esplèndids que tenim ara i que al mateix temps ens combinen a la perfecció amb el foie.
La recepta és fàcil i ens pot solucionar un aperitiu o entrant per aquest Nadal. I a més, la podem deixar preparada amb bastant antel·lació, pel que encara resulta més perfecta.
Us deixem la recepta i el link del programa de ràdio per si voleu escoltar el pas a pas:
Això no és Älmhult 15/11 Minut 47:00
INGREDIENTS:
(Per a 4 persones o 15-20 gotets)
Per la mousse:
200 ml. de nata per muntar
100 gr. de bloc de foie
1 fulla de gelatina
Pebre i sal
Pel coulis de Mango:
1 Mango
El suc de mitja llimona
2-3 c/s de sucre
A més:
Cibulet
PREPARACIÓ:
Posem la fulla de gelatina en remull en aigua freda.
En un cassó, posem la nata i l’escalfem al foc. Quan bulli afegirem el bloc de foie i desfarem amb unes varilles.
Salpebrem al gust.
Afegim la gelatina i remenem fins que quedi totalment integrada.
Omplim uns gotets o copes i reservem en fred unes 2 hores.
Pel coulis:
Pelem i tallem el mango en trossos.
El posem en un cassó, afegim el suc de mitja llimona i el sucre.
Portem al foc i ho deixem coure uns 5 minuts.
Triturem i reservem en fred.
Quan el foie estigui quallat, afegim el coulis de mango i reservem de nou en fred.
EMPLATAT:
Afegim el coulis de mango als gotets.
Decorem amb cibulet picat.
Us animo a que la feu. És molt fàcil i quedareu com uns reis!
Ja m’explicareu.