07 oct. Amanida de magrana, Persimó, formatge de cabra i vinagreta de nous
Estrena temporada
Ahir estrenavem temporada en el programa El Cafè de La Garriga de Ràdio Silenci.
Fa uns dies, es va posar en contacte amb mi la locutora Andrea Ramos i em va oferir l’oportunitat de poder compartir amb tots vosaltres una secció cada 15 díes en el seu programa de ràdio. La secció s’anomena Cuina amb Personalitat amb Àngels Caparrós i parlarem sobre receptes i productes de temporada, curiositats sobre la gastronomia i alguns tips i trucs que ens faran la vida més fàcil.
Vull agrair a l’Andrea i a Ràdio Silenci aquesta oportunitat que m’han oferit. No us negaré que em moro de nervis per haver-me d’enfrontar al micròfon, i es que per mi el mitja radiofònic és un gran desconegut, però us garanteixo que es un repte que em fa molta il·lusió.
El primer dia, hem explicat una recepta d’una amanida molt de temporada, increïblement fàcil i molt, molt nutritiva. Aquí us la deixo.
En nuestro primer día, hemos explicado una receta de una ensalada muy de temporada, increíblemente fácil y muy, muy nutritiva. Aquí os la dejo.
Programa El Cafè de la Garriga 06/10/16 Minut 31:15
Ingredients:
Brots d’enciams
1 magrana
1 caqui Persimó
Formatge rul·lo de cabra
Per la vinagreta de nous:
30 gr. de nous
50 ml. d’oli d’oliva verge
1 c/s de mel
1 c/p de mostassa antiga
Preparació:
Desgranem la magrana. Pelem i tallem el caqui a daus de 1×1 cm.
Rentem i preparem els enciams. Els tallem amb les mans a porcions de mossegada.
Desfem lleugerament el formatge de cabra.
Per la vinagreta:
Piquem les nous a ganivet. Barregem amb l’oli i la resta d’ingredients. Emulsionem lleugerament.
Emplatat:
Disposem en un plat els enciams, intentant que agafin volum. Col·loquem al damunt els daus de caqui i el formatge. Espolsem els grans de magrana per sobre. Acabem amanint a l’últim moment amb la vinagreta.
No em perdeu la pista en el programa El Cafè de La Garriga!. Ens escoltem el proper 20 d’octubre de 20:00 a 21:00, amb més trucs i receptes!