30 març Brownie de xocolata i avellanes
És dilluns i quina manera pot ser millor per començar la setmana que amb una recepta dolça?. Així que us portem una recepta per fer el BROWNIE en majúscules, contrastada, fàcil i que sempre us funcionarà.
Apunta els ingredients, mira el nostre video a IG amb el pas a pas i preparat per gaudir del millor brownie que mai hauràs provat. Garantitzat!!!
Som-hi!
Ingredients:
4 ous
230 gr. de mantega
140 gr. de xocolata negra 70%
200 gr. de sucre
120 gr. farina
50 gr. d’avellanes (pot ser nous o qualsevol altre fruit sec)
Un polsim de sal
Elaboració:
Posem la mantega a un bol i la desfem al micro. A continuació afegim la xocolata. Si no s’acaba de desfer amb l’escalfor de la mantega, ho tornarem a posar al micro, vigilant sempre que no es creme la xocolata.
En un altre bol posarem els ous i el sucre i batrem fins que els ous es blanquejin i muntin.
En aquest moment incorporem poc a poc la xocolata amb la mantega. Afegim la farina tamitzada amb un polsim de sal i barrejem. Finalment incorporem les avellanes que haurem picat lleugerament.
Ho pasem tot a un motllo de mida foli aproximadament i que previament haurem encamisat amb mantega i farina o cacau en pols.
Pre-escalfem el forn a 180º i courem el brownie uns 15 minuts. Pensem que el brownie es un pa de pèssic que no ha de quedar cuit del tot. La part interior sempre ha de quedar humida, aquesta és la gràcia.
Deixem refredar i desmotllem.
A l’hora de la degustació el podem espolsar amb sucre glass i sempre es millor que estigui a temperatura ambient i fins i tot li podem fer un toc de micro. El podem acompanyar amb gelat o una crema anglesa.
Proveu a fer aquesta recepta. Els xocolaters us faran la ona 😉