Sobre mi

Qui sóc

Sóc la M.Àngels Caparrós, xef executiva i gerent d’Àngels –Cuina amb Personalitat. La meva gran passió sempre ha estat la cuina. De petita passava llargues observant com cuinaven la meva avia Àngels i la meva mare Palmira. Van ser unes grans mestres. Encara recordo el so i l’aroma de les seves cuines com si fos ara mateix.

Ja fa alguns anys que vaig decidir fer un tomb a la meva carrera professional i dedicar-me definitivament al que m’apassiona i em fa feliç.

M’he format a l’Escola d’Hosteleria de Barcelona de la gran Mey Hofmann, de la que vaig aprendre grans lliçons tècniques, però encara més de sensibilitat i respecte al producte.

La meva cuina

Amb la meva cuina busco emocionar, generar records, que sorprengui, que en definitiva resulti més que un simple àpat, que esdevingui una experiència.

Els meus plats són personals i sincers i faig del sabor el seu valor més remarcable. Sense masses pretensions ni floritures. Sense renunciar a la nostra tradició mediterrània, però aportant tècniques i ingredients de d’altres cultures culinàries.

Els objectius

El sabor, el contrast i les textures de les meves receptes, són els elements amb els que vull transmetre la meva personalitat a cada plat.

Acompanyada pel meu equip de col·laboradors, fem que el gust, la presentació, la decoració, el detall i la personalització marqui la diferencia als nostres esdeveniments i serveis de càtering.