Guanyadora del Concurs BBVACXgastro amb els Germans Roca com a jurat

Concurs BBVACXgastro

Com alguns de vosaltres ja sabeu, el passat 15 de febrer, vaig ser guanyadora del Concurs BBVACXgastro, en el que el xef Joan Roca del Celler de Can Roca, va escollir el meu plat d’anxoves amb ceba de Figueres en vinagre, tomàquet sec dolç, pinyons i alfàbrega, com el millor d’entre tots els finalistes. Blog CatalunyaCaixa

Com us podeu imaginar, estic molt emocionada per aquest gran honor.

El premi… un sopar al Celler de Can Roca!


 

El premi

Així doncs, el passat 18 de febrer, vàrem poder gaudir d’aquest premi al Celler de Can Roca.

Una experiència increïble i un viage pels sentits amb el seu menú Festival i el fantàstic maridatge de vins.

Tot i que us he de dir, que el millor de la nit va ser poder compartir una agradable conversa amb el Joan Roca i de poder visitar la seva cuina en acció.

Els vull agrair als germans Roca i a tot el seu equip, l’atenció amb que ens van rebre i atendre. Ha estat un honor visitar el Celler. Serà una d’aquelles coses que mai oblidaré.

 

 

També voldria donar les gràcies a el Diari El 9 Nou i a Ràdio Silenci La Garriga, per l’artícle imprés i l’entrevista radiofònica amb els que han donat difusió a la noticia.