Triflé de castanyes amb cafè - Àngels Càtering | Cuina amb personalitat

Triflé de castanyes amb cafè

Hola de nou amics,

Aquí us deixem la segona recepta del programa d’ahir 15/11 d’Àixò no és Älmhult.

Un triflé de castanyes amb cafè que a més de fàcil i de temporada, resultaran unes postres excel·lents per a qualsevol menú de Nadal, ja que utilitzarem els fantàstics marrón glacé que la veritat es que fan molta festa.

Preneu nota dels ingredients i si us ve de gust escolteu el podcast del programa a on us deixem algún que altre consell:

Això no és Älmhult 15/11 Minut 42:00

INGREDIENTS:

(Per a 4 persones)
200 gr. de pa de pessic o melindros
200 gr. de mascarpone
100 gr. de crema de castanyes
2 rovells d’ou
2 c/s de sucre morè
100 ml. de cafè
A més:
Castanyes en almívar (marrón glacé)

PREPARACIÓ:

En un bol posem els rovells de l’ou i el sucre. Blanquegem els rovells. Afegim la crema de castanyes i el mascarpone i unifiquem. Reservem en mànega pastissera.
Fem el café.
Remullem el pa de pessic amb el cafè.
Si volem podem afegir algún licor. El Brandy seria molt addient
A una copa o got, posarem una base de pa de pessic. A continuació posarem la crema de castanyes i continuarem fent capes, acabant amb la crema.
Reservem en fred.

EMPLATAT:

Decorarem amb castanyes en almíbar (marrón glacé) picades.

Unes postres fàcils, que també podem fer amb antel·lació per organitzar-nos a la cuina i amb les que segur que triomfareu!