Casament a La Garriga

El casament que us ensenyem avui és un dels més especials que hem tingut la sort de poder celebrar. Tots els casaments ens agraden, és veritat, però quan el casament es celebra al costat de casa, a un indret tan nostre com és una masia particular, el resultat no pot defraudar. A més aquest ha estat un casament  amb molts convidats internacionals, que ens han tornat a demostrar que la bona cuina, la cuina d’autor, és apreciada a tot el món.

Els nuvis van escollir la opció de Menú còctel, tan actual, amè, agradable i proper com ells. Un menú on no van faltar els nostres molt variats aperitius, reforçats amb plats típics catalans per tal que els convidats internacionals tinguessin l’oportunitat de tastar-los, juntament amb una àmplia i curada selecció de bufets. Van ser escollits, evidentment, el nostre bufet de pernil tallat a mà, el ja famós bufet de formatges, el nostre bufet de risotto i l’estació de Show cooking barbacoa. Tot plegat coronat per una taula dolça que va ser tot un èxit.

Hem gaudit molt tant de la preparació com del gran dia. I sí, la posada en escena i l’espai escollit son parts molt importants, però l’essència, el compartir un molt bon dinar amb els vostres convidats, fa d’aquestes experiències, un dia per no oblidar.

Moltes felicitats M & B!

Fotografia: Ivan Pujol & la Cova Studio
Lloguer mobiliari i material: Alquiler Hostelería