Pèsols ofegats amb botifarra negra

Hola de nou!

Ja estem aquí amb una nova recepta molt de primavera.

Avui farem uns pèsols ofegats amb botifarra negra. Un plat fàcil i ràpid i amb un resultat excel·lent.

Us volem dir que  teníu les receptes del risotto de bolets i dels bunyols de poma a les Stories destacades per si voleu tornar a consultar els videos. I a partir d’avui, penjarem els nostres videos a IGTV, per tant quedaràn al nostre feed de IG perquè els veieu quan us vagi bé.

Abans de començar amb la recepta, també us volem agrair tots els comentaris i agraiments que ens esteu fent arribar per les xarxes socials. Molts de vosaltres ens doneu les gràcies perquè estiguem penjant receptes i també molts esteu posant en pràctica tot el que us expliquem i això em fa molt i molt feliç.

Així que passeu-nos fotografies dels plats que feu que ens fa molta il·lusió i també feu-nos totes les consultes que tingueu a través de IG, que us intentarem donar resposta a tot.

I ara si, comencem:

Ingredients:

600 gr. de pèsols o congelats
2 cebes tendres picades (o altre si no teníu ceba tendra)
1 all picat petit
1 Gotet de vi ranci (o vi blanc, cava…)
Caldo d’au o de verdures
1 fulla de llorer, sal i oli
1 tros de botifarra negra

Elaboració:

En una cassola posem oli d’oliva i afegim la ceba picada. La deixarem ofegar a foc lent. A continuació afegim l’all i el llorer i deixem coure uns segons i ja podem afegir el vi ranci. Deixarem evaporar i afegim els pèsols. Aquest poden ser frescos o congelats. Un cop tinguem els pèsols a l’olla, afegim caldo a cobrir i rectifiquem de sal.

Els deixarem bullir una estoneta i uns minuts abans de parar el foc i afegirem la botifarra negra tallada a rodanxes. Si no tenim botifarra, els podem fer amb moltes altres coses, com pernil, botifarra crua, cansalada i fins i tot algún peix com calamar, sípia, cloïsses, gambes …. les posibilitats són infinites.

I ja ho tenim, un plat sà, fàcil, ràpid i amb molt pocs ingredients que és el que més ens interessa aquests dies.

Ens veurem per IG amb el video de les receptes!!! No em perdeu la pista!