20 març Bunyols de poma
Hola bonics!
Ja sabeu que ahir vàrem fer la recepta del risotto a la tarda, així que nosaltres avui ja tenim el dinar preparat i he pensat que avui podríem fer unes postres.
I que millor per l’época en la que estem i pels pocs ingredients que porten que uns bunyols?
Doncs si, això farem! I com que al blog ja teníu la recepta dels bunyols de vent de fa temps, avui en farem uns de poma.
Perquè portin poma, no es que siguin precisament healthy, però són tant bons, que per un dia pecarem 😉
Així que ens hi posem i aquí us deixem el llistat d’ingredients, que de ben segur tots teniu a casa vostra:
Ingredients:
150 ml. de llet sencera
100 gr. de mantega
3-4 cullerades soperes de sucre
1 pessic de sal
150 gr. de farina
Uns 3 ous (els que admeti, dependrà del tamany dels ous i de la masa)
1 poma Golden (o altre que tingueu)
Per aromatitzar:
1 cc de canyella en pols
Oli per fregir
Sucre normal per arrebossar o sucre glass
Preparació:
Posa en un cassó la llet, la mantega, el sucre, la sal i les espècies. Porta a ebullició. Afegeix la farina i baixa el foc. Cou durant 3 minuts fins que la farina es desenganxi de les parets del cassó. Retira del foc. Passa a un bol i remena perquè baixi una mica la temperatura. Afegeix la poma que previament haurem deixar escòrrer en un colador. Afegeix els ous batuts 1 a 1. Has d’aconseguir la textura de “pico de pato”, que la masa penji de la cullera sense que arribi a caure. Escalfa abundant oli en una cassola baixa. Ves fent petites porcions amb dues culleretes de postres i fregeix en tandes de no més de 10 unitats. Escorre i passa’ls a un plat a on hi hauràs posat sucre per arrebossar. Si vols, també els pots espolsar amb sucre glass.
Ja els tenim!!! Us en sortiran bastants però ja veureu que volen!
En una estona estem a la cuina per compartir la recepta amb tots vosaltres.
Fins ara!!!