Aniversari a Casa Ricart Vic

Ja és divendres, i quina millor manera de començar el cap de setmana que recordant l’aniversari que vam celebrar a Vic, a Casa Ricart, un edifici modernista ple de màgia, un entorn perfecte per les celebracions més especials. Tot té encant, la casa, els jardins, els sostres, els terres hidràulics… I tot això decorat pel súper equip de Sucre i Paper, que si be poden transformar qualsevol espai en un indret màgic i especial, imagineu el que poden fer quan l’entorn acompanya… bé no cal que imagineu, només que mireu les fotos i veureu la seva empremta a cada detall.

Per acabar d’arrodonir-ho, la gastronomia escollida havia d’estar a l’alçada. Diversitat d’aperitius, tots passats per cambrers donant total llibertat de moviment als convidats. Un cop gaudit de l’aperitiu als jardins amb una posta de sol i una llum preciosa com acompanyament, els convidats van poder assaborir la resta dels àpats dins de la casa, en una preciosa i enorme taula imperial, impecable i acollidora.

I desprès del sopar i les postres… festa al jardí, amb la nostra barra lliure i música en viu! Moltes felicitats, això si que és saber gaudir i celebrar!

Espai: Casa Ricart · Organització i Decoració: Sucre i Paper · Material: Alquiler Hosteleria · Fotografia: La Cova Studio