AMANIDA DE FORMATGE DE CABRA | 8,90€
Amb magrana, figues i
vinagreta de nous, mel i mostassa
CARPACCIO DE VEDELLA | 9,90€
Amb emulsió de mostassa,
parmesà i flor de tàpera
GAMBES A L’ALLET A LA NOSTRA MANERA | 9,90€
Amb alls tendres i bitxo
ELS CALAMARS AMB CEBA DE LA MEVA MARE | 12,90€
Calamar, ceba i poca cosa més
RIGATONI AMB CREMA DE BOLETS | 10,90€
De ceps, trompeta de la mort i tòfona
ARRÒS DE CALAMAR AMB CEBA I LLAGOSTINS | 18,00€
Amb allioli d’all negre
COCA DE SOBRASSADA | 9,00€
Amb ceba acaramel·lada, brie, nous i mel
TACOS DE “CARNE AL PASTOR” (2 un.) | 8,50€
Amb pinya, ceba morada,
coriandre i crema fresca
DAUS DE SALMÓ SALTEJATS | 12,50€
Amb verduretes i salsa de soja i gingebre
POP BRASEJAT | 14,90€
Amb patata de morter, “migues” de botifarró
i oli de pebre vermell de la Vera
CURRY TAILANDÈS DE POLLASTRE | 11,50€
Amb verduretes, anacards, coriandre i
arròs basmati aromatitzat
ROSTIT DE BOTIFARRA DE LA GARRIGA | 11,90€
Amb bolets
Coca de pa amb tomàquet | 2,30€
Coca de pa | 2,00€