Bistró del francès Bistrot: “Petit restaurant atès habitualment pels seus propietaris, on s’ofereixen plats d’acurada elaboració, acompayats d’una selecció de vins de qualitat”. No cal dir gaire més. La mateixa paraula ens defineix. Plats d’avui i de sempre, d’aquí i d’allà, vermuts, tapes, vins… amb el segell inconfundible d’Àngels – Cuina amb personalitat. Tot pensat per oferir-te una experiència gastronòmica única i divertida.

PER PICAR
PER PICAR
PER CONTINUAR
PER CONTINUAR
PELS MÉS PETITS
PELS MÉS PETITS
LES POSTRES
LES POSTRES
ELS VINS
ELS VINS
PER PICAR
PER PICAR
PER CONTINUAR
PER CONTINUAR
PELS MÉS PETITS
PELS MÉS PETITS
ELS VINS
ELS VINS
RESERVES

RESERVA LA TEVA TAULA, TAKE AWAY O DELIVERY

Per Whatsapp o telèfon al:

617 483 082

HORARIS DE CUINA

Dijous, divendres i dissabte de 20:00 a 23:00
Dissabte i diumenge de 12:00 a 15:00

TAKE AWAY

Recollida al nostre espai de La Garriga

 

Comandes Migdies:
Dissabte i diumenge abans de les 12:00
Recollida a partir de les 13:00

 

Comandes Nits:

Dijous, divendres i dissabte abans de les 19:00
Recollida a partir de les 20:00

DELIVERY

Lliuraments a domicili només a La Garriga

 

Comandes Migdies:
Dissabte i diumenge abans de les 12:00
Lliuraments a partir de les 13:00

 

Comandes Nits:

Dijous, divendres i dissabte abans de les 19:00
Lliuraments a partir de les 20:00
Comanda Mínima de 30,00€

Carrer Santa Maria del Camí 58-66,
Local 3B, 08530 La Garriga
Carrer Santa Maria del Camí 58-66, Local 3B
08530 La Garriga

per picar

OLIVES FARCIDES D’ANXOVA  |  1,80 €

PATATES XIPS BOSSA  |  1,80 €

ESCOPINYES LLAUNA  |  7,70 €

PATATES BRAVES  |  5,50 €

amb la nostra salsa casolana

LES NOSTRES CROQUETES DE PERNIL IBÈRIC (6 un.)  |  6,90 €

BOMBES DE LA BARCELONETA (4 un.)|  6,90 €

Amb maionesa d’Sriracha

BUNYOLS DE BACALLÀ (6 un.) |  6,60 €

Amb maionesa de llima

LLAGOSTINS ARREBOSSATS AMB KIKOS (5 un.) |  8,50 €

Amb salsa Romesco

FINGERS DE POLLASTRE (5 un.) |  6,60 €

Arrebossats amb panko i salsa de mel i mostassa

FOIE MICUIT |  11,90 €

de Collverd amb escabetx suau de verduretes i torradetes

PERNIL IBÈRIC |  12,90 €

Amb coca amb tomàquet

TAULA DE FORMATGES |  9,50 €

Amb torradetes, melmelada, fruita, codony i nous

per continuar

AMANIDA DE FORMATGE DE CABRA |  8,90€

Amb magrana, figues i
vinagreta de nous, mel i mostassa

CARPACCIO DE VEDELLA |  9,90€

Amb emulsió de mostassa,
parmesà i flor de tàpera

GAMBES A L’ALLET A LA NOSTRA MANERA |  9,90€

Amb alls tendres i bitxo

ELS CALAMARS AMB CEBA DE LA MEVA MARE |  12,90€

Calamar, ceba i poca cosa més

RIGATONI AMB CREMA DE BOLETS |  10,90€

De ceps, trompeta de la mort i tòfona

ARRÒS DE CALAMAR AMB CEBA I LLAGOSTINS |  18,00€

Amb allioli d’all negre

COCA DE SOBRASSADA |  9,00€

Amb ceba acaramel·lada, brie, nous i mel

TACOS DE “CARNE AL PASTOR” (2 un.) |  8,50€

Amb pinya, ceba morada,
coriandre i crema fresca

DAUS DE SALMÓ SALTEJATS |  12,50€

Amb verduretes i salsa de soja i gingebre

POP BRASEJAT |  14,90€

Amb patata de morter, “migues” de botifarró

i oli de pebre vermell de la Vera

CURRY TAILANDÈS DE POLLASTRE |  11,50€

Amb verduretes, anacards, coriandre i
arròs basmati aromatitzat

ROSTIT DE BOTIFARRA DE LA GARRIGA |  11,90€

Amb bolets

Coca de pa amb tomàquet  |  2,30€

Coca de pa  |  2,00€

pels més petits

MACARRONS A LA BOLONYESA |  7,90€

FINGERS DE POLLASTRE AMB PATATES |  7,50€

GELAT DE VAINILLA DE MADAGASCAR |  3,90€

les postres

EL NOSTRE CHEESECAKE DE MASCARPONE AMB FRUITA VERMELLA  |  4,50€

BROWNIE DE XOCOLATA AMB GELAT DE VAINILLA DE MADAGASCAR  |  5,50€

TATIN DE POMA AMB CREMA ANGLESA DE VAINILLA I CANYELLA (10 minuts)  |  5,90€

GELAT DE MATÓ AMB MEL I AMETLLA GARRAPINYADA  |  4,50€

els vins

– VINS BLANCS –

 

DOTZE VINS – TERRA ALTA  |  14,50€

Copa  |  3.00€

FENOMENAL – VERDEJO |  12,90€

VIROLET – PENEDÉS |  14,40€

DOTZE VINS – PENEDÈS |  14,50€

 

– VINS NEGRES –

 

DOTZE VINS – COSTERS DEL SEGRE |  14,50€

Copa  |  3.00€

PETITES ESTONES – MONTSANT |  14,75€

L’INCONSCIENT – PRIORAT |  17,60€

DOTZE VINS – PLA DEL BAGES |  15,40€

CEPA GAVILAN – RIVERA DEL DUERO |  18,75€

 

– CAVA –

 

BALMA  |  18,90€

per picar

OLIVES FARCIDES D’ANXOVA  |  1,80 €

PATATES XIPS BOSSA  |  1,80 €

ESCOPINYES LLAUNA  |  7,70 €

PATATES BRAVES  |  5,50 €

amb la nostra salsa casolana

LES NOSTRES CROQUETES DE PERNIL IBÈRIC (6 un.)  |  6,90 €

BOMBES DE LA BARCELONETA (4 un.)|  6,90 €

Amb maionesa d’Sriracha

BUNYOLS DE BACALLÀ (6 un.) |  6,60 €

Amb maionesa de llima

LLAGOSTINS ARREBOSSATS AMB KIKOS (5 un.) |  8,50 €

Amb salsa Romesco

FINGERS DE POLLASTRE (5 un.) |  6,60 €

Arrebossats amb panko i salsa de mel i mostassa

FOIE MICUIT |  11,90 €

de Collverd amb escabetx suau de verduretes i torradetes

PERNIL IBÈRIC |  12,90 €

Amb coca amb tomàquet

TAULA DE FORMATGES |  9,50 €

Amb torradetes, melmelada, fruita, codony i nous

per continuar

AMANIDA DE FORMATGE DE CABRA |  8,90€

Amb magrana, figues i
vinagreta de nous, mel i mostassa

CARPACCIO DE VEDELLA |  9,90€

Amb emulsió de mostassa,
parmesà i flor de tàpera

GAMBES A L’ALLET A LA NOSTRA MANERA |  9,90€

Amb alls tendres i bitxo

ELS CALAMARS AMB CEBA DE LA MEVA MARE |  12,90€

Calamar, ceba i poca cosa més

RIGATONI AMB CREMA DE BOLETS |  10,90€

De ceps, trompeta de la mort i tòfona

ARRÒS DE CALAMAR AMB CEBA I LLAGOSTINS |  18,00€

Amb allioli d’all negre

COCA DE SOBRASSADA |  9,00€

Amb ceba acaramel·lada, brie, nous i mel

TACOS DE “CARNE AL PASTOR” (2 un.) |  8,50€

Amb pinya, ceba morada,
coriandre i crema fresca

DAUS DE SALMÓ SALTEJATS |  12,50€

Amb verduretes i salsa de soja i gingebre

POP BRASEJAT |  14,90€

Amb patata de morter, “migues” de botifarró

i oli de pebre vermell de la Vera

CURRY TAILANDÈS DE POLLASTRE |  11,50€

Amb verduretes, anacards, coriandre i
arròs basmati aromatitzat

ROSTIT DE BOTIFARRA DE LA GARRIGA |  11,90€

Amb bolets

Coca de pa amb tomàquet  |  2,30€

Coca de pa  |  2,00€

pels més petits

MACARRONS A LA BOLONYESA |  7,90€

FINGERS DE POLLASTRE AMB PATATES |  7,50€

GELAT DE VAINILLA DE MADAGASCAR |  3,90€

les postres

EL NOSTRE CHEESECAKE DE MASCARPONE AMB FRUITA VERMELLA  |  4,50€

BROWNIE DE XOCOLATA AMB GELAT DE VAINILLA DE MADAGASCAR  |  5,50€

TATIN DE POMA AMB CREMA ANGLESA DE VAINILLA I CANYELLA (10 minuts)  |  5,90€

GELAT DE MATÓ AMB MEL I AMETLLA GARRAPINYADA  |  4,50€

els vins

– VINS BLANCS –

 

DOTZE VINS – TERRA ALTA  |  14,50€

Copa  |  3.00€

FENOMENAL – VERDEJO |  12,90€

VIROLET – PENEDÉS |  14,40€

DOTZE VINS – PENEDÈS |  14,50€

 

– VINS NEGRES –

 

DOTZE VINS – COSTERS DEL SEGRE |  14,50€

Copa  |  3.00€

PETITES ESTONES – MONTSANT |  14,75€

L’INCONSCIENT – PRIORAT |  17,60€

DOTZE VINS – PLA DEL BAGES |  15,40€

CEPA GAVILAN – RIVERA DEL DUERO |  18,75€

 

– CAVA –

 

BALMA  |  18,90€

RESERVES

RESERVA LA TEVA TAULA

Per Whatsapp o telèfon al:

617 483 082

TAKE AWAY

COMANDES PER EMPORTAR

Podràs reservar la teva comanda en els horaris de servei i t’ho tindrem preparat perquè gaudeixis a casa teva dels nostres plats amb tota comoditat

HORARIS

CUINA

Dijous i divendres de 20:00 a 23:00

Dissabte de 12:00 a 15:00 i de 20:00 a 23:00

Diumenge de 12:00 a 15:00

RESERVES

RESERVA LA TEVA TAULA, TAKE AWAY O DELIVERY

Per Whatsapp o telèfon al:

617 483 082

HORARIS DE CUINA

Dijous, divendres i dissabte de 20:00 a 23:00
Dissabte i diumenge de 12:00 a 15:00

TAKE AWAY

Recollida al nostre espai de La Garriga

 

Comandes Migdies:
Dissabte i diumenge abans de les 12:00
Recollida a partir de les 13:00

 

Comandes Nits:

Dijous, divendres i dissabte abans de les 19:00
Recollida a partir de les 20:00

DELIVERY

Lliuraments a domicili només a La Garriga

 

Comandes Migdies:
Dissabte i diumenge abans de les 12:00
Lliuraments a partir de les 13:00

 

Comandes Nits:

Dijous, divendres i dissabte abans de les 19:00
Lliuraments a partir de les 20:00
Comanda Mínima de 30,00€